Eshop - Upcom
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9

To eshop της επιχείρησης σας...

με το κλειδί στο χέρι

Ένα e-shop είναι πολλά περισσότερα από ηλεκτρονικές σελίδες προϊόντων! H upcom αναλαμβάνει να

  • δημιουργήσει
  • επιμεληθεί
  • προβάλει
  • επικοινωνήσει

το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχοντάς σας όλα τα σύγχρονα εργαλεία του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Η υπηρεσία προσφέρει:

Σχεδιασμό, Συντήρηση & Φιλοξενία

Η Upcom αναλαμβάνει να κατοχυρώσει, να σχεδιάσει και να φιλοξενήσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Η ομάδα θα επιλέξει μαζί σας το domain name του e-shop σας, τύπου www.onoma.gr και θα χτίσει τις σελίδες σας βάσει της εταιρικής ταυτότητας και της αισθητικής προϊόντων και υπηρεσιών της φυσικής επιχείρησης. Στο πακέτο περιλαμβάνεται η συντήρηση και η φιλοξενία (hosting), γεγονός που εξασφαλίζει την εύρυθμη και γρήγορη λειτουργία του e-shop σας, απαλλάσσοντάς σας από κάθε έννοια, και δίνοντάς σας την δυνατότητα να επικεντρωθείτε μόνο στην εξυπηρέτηση των πελατών σας!

Η Διάρθρωση

Οι σελίδες που απαρτίζουν ένα e-shop είναι σε αισθητική και πλήθος διαφορετικές για κάθε επιχείρηση. Η διαφορετικότητα αυτή προκύπτει αμιγώς από το είδος των προϊόντων / υπηρεσιών της επιχείρησης. Παρόλα αυτά η διάρθρωση (περιεχόμενα) των σελίδων είναι συγκεκριμένη και περιλαμβάνει:

  • Αρχική σελίδα
  • Σελίδα προϊόντων
  • Σελίδα λεπτομερειών προϊόντος
  • Σελίδα καλαθιού προϊόντων
  • Σελίδα εισαγωγής στοιχείων Πληρωμής
  • Σελίδα επικοινωνίας

Ο μηχανισμός πληρωμών είναι επίσης ένα εξαιρετικά σημαντικό εργαλείο προκειμένου ο πελάτης να μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Εργαλεία πληρωμών όπως το PayPal και το Stripe, καθώς επίσης και παραδοσιακοί τρόποι όπως η αντικαταβολή και η τραπεζική κατάθεση αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την ολοκλήρωση μίας αγοράς. Η UPCOM σας παρέχει όλες τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να αποφασίσετε ποιο ή ποια από αυτά θα αποτελούν τους μηχανισμούς πληρωμής στο δικό σας e-shop.

Social Media & Επικοινωνία

Χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους (links) των προϊόντων σας προκειμένου να τα προβάλλετε στα Social Media! Μοιραστείτε τα στις σελίδες της επιχείρησής σας, προωθήστε τα μέσα από τις προσωπικές σας σελίδες και οδηγήστε τους πελάτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αν επιθυμείτε η ομάδα upcom αναλαμβάνει την τακτική επικοινωνία και δημιουργία διαφήμισης του e-shop σας μέσα από όλους τους μηχανισμούς προβολής όπως Google, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest κλπ, αναπτύσσοντας έτσι το πελατολόγιο και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις, πέρα από τοπικούς γεωγραφικούς περιορισμούς, σε όλη την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο.

Eκπαίδευση & Διαχείριση

Στην upcom μας ενδιαφέρει να είστε αυτόνομοι! Για τον λόγο αυτό σας παρέχουμε εκπαίδευση καθώς και όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να μπορείτε να αλλάζετε, και να επικαιροποιείται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες σας, εύκολα και γρήγορα. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε, η ομάδα upcom αναλαμβάνει να πραγματοποιεί και να επικαιροποιεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή. Εσείς απλά μας ενημερώνετε για τις νέες σελίδες / προσθήκες / προϊόντα / υπηρεσίες και εμείς αναλαμβάνουμε να τα υλοποιήσουμε άμεσα!

Επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα της UPCOM.

Shop Footer
Email
Enikos feedback
Ποιος είναι ο λόγος που μας επισκεφτήκατε;
No Thanks